Polítiques memorials, fronteres i turisme de memòria - Ramon Arnabat Mata (ed.); Montserrat Duch Plana (ed.) (Publicacions Universitat Rovira i Virgili, 2021)
Aquest llibre desenvolupa tres línies d’estudi: polítiques memorials, fronteres i turisme de memòria, i memòria, art i educació. S’hi inclouen ponències d’investigadors experts en la temàtica de la memòria, i es presenten experiències de bones pràctiques en la museïtzació dels espais memorials, en el món artístic i en l’educatiu. També s’hi presenta l’experiència en comú entre els participants, a partir de pràctiques i experiències compartides, estratègies d’èxit a l’hora d’implicar diferents actors de l’àmbit local en la implementació de projectes de memòria. Així, doncs, en aquest llibre es posa tot aquest coneixement a l’abast de la societat, per tal que pugui ser útil en les reflexions i les accions relacionades amb les memòries, amb la voluntat de contribuir a una comprensió global dels temes tractats.